Skip to main content

Top 5 meest irritante reclames

Zoals jullie misschien eerder hebben gelezen heb ik momenteel bedrust in verband met een lichamelijke klacht. Wat doe ik dan zoal op een dag zou je denken? Nou eigenlijk dus helemaal niks, en ik kan je vertellen dat ik mij behoorlijk verveel. Vandaar dat ik toch heb besloten een blog te schrijven, immers met je smartphone liggend op je bed kun je tegenwoordig erg veel!

Wat ik nu gedwongen erg veel doe is tv kijken, en dus ook reclames kijken. Wat zijn er toch irritante, misleidende en ook gewoon hele stomme reclames zeg! Soms denk ik serieus dat de bedenkers van bepaalde reclames gewoon echt of heel erg high waren of mentaal niet in orde...ik bedoel hoe kom je erop?!

Ik heb dan ook besloten om een top 5 meest irritante reclames op te stellen:

1.
Met stip op 1 staat bij mij al een tijdje een wat oudere reclame, namelijk die van Almhof. Eet zij een toetje van Almhof of heeft zij sex met een koe?? Ik weet het niet, maar deze reclame vind ik al een hele tijd behoorlijk irritant!
https://www.youtube.com/watch?v=-52GYVi37RA


2.
Op de 2e plaats staat bij mij de reclame van de Ariel pods. Want ja tegenwoordig hebben we echt alleen nog maar dozen waspoeder van 20 kg en hebben we allemaal kromme klauwtjes waardoor we morsen bij het gebruiken van vloeibaar wasmiddel. Dus ja we MOETEN wel de pods gaan gebruiken. Ja ja er zijn mensen die echt iets aan hun handen hebben en daardoor echt serieus morsen, maar Ariel doe effe normaal joh! In onderstaande link vinden jullie de Engelse versie want de Nederlandse kon ik niet vinden.
https://www.youtube.com/watch?v=6iN_4FBoGfM


3.
Op de derde plaats staat bij mij de reclame van Doritos. Hebben jullie hem al gezien? De ene man zit Doritos te eten en zijn zak is leeg, maar de andere vraagt "hey are you gonna finish that?", waarna hij zijn vinger aflikt?!! JEK!! Hoe verzin je dit?! Of ben ik de enige waarbij haar maag zich spontaan omdraaide bij het zien van dit tafereel??
https://www.youtube.com/watch?v=CIcky2yFp8s4.
Op de 4e plaats staat voor mij de reclame van Dreft. Waarom? Nou omdat hij erg misleidend is. Je moet wel heel goed luisteren om te horen dat de reclame eigenlijk onzin is. Helaas kan ik hem online niet vinden maar hij komt regelmatig op tv. Luisteren jullie mee?
Er wordt aan het einde namelijk gezegd dat Dreft twee keer zo sterk is als VERDUNDE imitatie. Ja duh?!! Onverdunde Dreft is toch ook twee keer zo sterk als VERDUNDE Dreft?!!


5.
Hoewel erg catchi, vind ik deze reclame ook bloed irritant! Jawel ik heb het over de stamppot reclame van Frans Bauer en de Lidl. "Heb je chinees voor mij? tatatatata....nasi goreng erbij.." Serieus?? Bitch please!!
https://www.youtube.com/watch?v=7-M0CziK1bA


Wat vinden jullie een irritante reclame? Laat het mij weten.

Lovingmommy

Comments

Popular posts from this blog

Een miskraam, iets waar niemand over praat.....

Toen mijn man en ik besloten om voor kinderen te gaan, waren we er in eerste instantie heel relax in. Lukt het dan lukt het, lukt het niet dan zien we wel weer verder.

Ik was jaren aan de pil dus ik ging ervan uit dat het wel even zou duren voordat ik überhaupt vruchtbaar zou zijn.

Maar zolang duurde het eigenlijk niet want ik was al vrij snel zwanger! Helaas resulteerde mijn eerste zwangerschap in een miskraam. Al vrij snel gelukkig waardoor de natuur het zelf oploste. Het was eigenlijk een iets hevigere menstruatie, zo kort was ik zwanger.

Toch was ik verdrietig want ook al was het nog maar zo kort, voor mijn gevoel was mijn kindje wel overleden en door de plee gespoeld. Hoe erg is dat eigenlijk!

Mijn verstand nam zich voor dat mijn lichaam het goed heeft gedaan, omdat dat vruchtje het waarschijnlijk niet gered zou hebben, iets mankeerde, ziek was....

Het gebeurt heel vaak dat vrouwen in het begin van de zwangerschap een miskraam krijgen alleen heb je het normaal gesproken niet door…

En toen....was hij dood

En toen....was hij dood, zomaar ineens zonder waarschuwing of signalen, geen tweede kans gewoon dood. Ik heb het nu over mijn vader die overleed op 11 september 2011.

Het is inmiddels een hele tijd geleden dat ik voor het laatst een blog heb geschreven. Ik heb namelijk medisch gezien wat (tijdelijke) uitdagingen....ja uitdagingen zo noem ik het maar. En zo zie ik het ook, een uitdaging, maar goed genoeg daarover. Nu het weer de dag van overlijden van mijn vader is en ik er nog steeds heel veel moeite mee heb, heb ik besloten erover te schrijven.

Ik weet het nog alsof het gisteren was....

Op zondag 11 september 2011 werden wij rond 20.15 uur gebeld. Het was een vriend van mijn vader die hem die dag aan het helpen was met verhuizen. Mijn man nam de telefoon op en zijn gezicht sprak boekdelen, er was iets ergs gebeurd....”merch dat was C, je vader is in elkaar gezakt en de ambulance is er, ik ga ernaartoe”. Wij hadden toen alleen nog mijn oudste en die was net 5 maanden dus ik bleef thu…

Een derde kind?

Als kind wilde ik geen kinderen, want nee zeg dat doet pijn! Fijn hoor al die vrouwen die het kunnen, maar mijn .... is daar niet voor gemaakt. Zelfs toen ik een jaar of 20 was dacht ik er nog zo over. Ik wilde geen kinderen en zou later als ik groot was wel kinderen adopteren, want er zijn genoeg kinderen zonder ouders. Een hele mooie gedachte.

Maar de tijd gaat voorbij en je word ouder en ouder en sommige onder ons worden dan ook volwassen. Met het ouder worden, worden ook je wensen anders. En ja ook je biologische klok gaat tikken en je eierstokken gaan gillen: "gebruik mij nou!!", "je maandelijkse strubbelingen zijn niet voor niets!!", en meer van dat soort geschreeuw. Dus daar kwamen de moedergevoelens en de wens om een eigen kind.

Inmiddels heb ik twee prachtige zoons, waar ik trots op ben, ontzettend veel van hou en waar ik niet meer zonder kan. En als ik eerlijk ben viel het met de pijn ook wel mee, terwijl ik ze zonder enige vorm van pijnstilling heb gekre…